Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g500g935kcal65g12.5g70g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g54kcal2g10.5g0.3g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)20g144kcal0g0g16g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g2266kcal134g46g172.6g1g
Valittu annoskoko835g1133kcal67g23g86.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna418g567kcal33.5g11.5g43.2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal8g2.8g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066