Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu125g89kcal18g0.9g1.4g0g
Sinisimpukka vedessä 125g111kcal19.5g2.4g2.5g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g500g400kcal95.1g0g5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)500g125kcal5g27.5g0g7g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ruokakerma ingman 5%250g213kcal8.8g15g12.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus313g1063kcal71.9g165.7g11.6g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3940g4420kcal441.2g437.8g104.4g56.2g
Valittu annoskoko1970g2210kcal220.6g218.9g52.2g28.1g
Annoskoko puolitettuna985g1105kcal110.3g109.5g26.1g14.1g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157