Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu150g107kcal21.6g1.1g1.7g0g
Sinisimpukka vedessä 150g133kcal23.5g2.9g3g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g600g480kcal114.1g0g6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)600g150kcal6g33g0g8.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Ruokakerma ingman 5%300g255kcal10.5g18g15g0g
Torino tumma proteiinipasta plus375g1276kcal86.3g198.9g13.9g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g5304kcal529.6g525.6g125g67.4g
Valittu annoskoko2364g2652kcal264.8g262.8g62.5g33.7g
Annoskoko puolitettuna1182g1326kcal132.4g131.4g31.3g16.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157