Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu175g124kcal25.2g1.2g1.9g0g
Sinisimpukka vedessä 175g156kcal27.4g3.3g3.5g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g700g560kcal133.1g0g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)700g175kcal7g38.5g0g9.8g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Ruokakerma ingman 5%350g298kcal12.3g21g17.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus438g1488kcal100.7g232g16.2g26.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5516g6188kcal618g612.8g145.8g78.6g
Valittu annoskoko2758g3094kcal309g306.4g72.9g39.3g
Annoskoko puolitettuna1379g1547kcal154.5g153.2g36.5g19.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157