Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu200g142kcal28.8g1.4g2.2g0g
Sinisimpukka vedessä 200g178kcal31.3g3.8g4g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g800g640kcal152g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma ingman 5%400g340kcal14g24g20g0g
Torino tumma proteiinipasta plus500g1700kcal115g265g18.5g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g7067kcal705.6g700.2g166.4g89.8g
Valittu annoskoko3150g3534kcal352.8g350.1g83.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna1575g1767kcal176.4g175.1g41.6g22.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157