Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu200g142kcal28.8g1.4g2.2g0g
Sinisimpukka vedessä 200g178kcal31.3g3.8g4g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g801g640kcal152.1g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)801g200kcal8g44g0g11.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma ingman 5%400g340kcal14g24g20g0g
Torino tumma proteiinipasta plus500g1701kcal115.1g265.2g18.5g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6304g7072kcal706g700.6g166.4g89.8g
Valittu annoskoko3152g3536kcal353g350.3g83.2g44.9g
Annoskoko puolitettuna1576g1768kcal176.5g175.2g41.6g22.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157