Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu225g160kcal32.4g1.6g2.5g0g
Sinisimpukka vedessä 225g200kcal35.2g4.3g4.5g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g901g721kcal171.1g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)901g225kcal9g49.5g0g12.6g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruokakerma ingman 5%450g383kcal15.8g27g22.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus563g1914kcal129.5g298.3g20.8g33.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7092g7956kcal794.2g788.2g187.4g101g
Valittu annoskoko3546g3978kcal397.1g394.1g93.7g50.5g
Annoskoko puolitettuna1773g1989kcal198.6g197.1g46.9g25.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157