Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu50g36kcal7.2g0.4g0.6g0g
Sinisimpukka vedessä 50g45kcal7.8g1g1g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g200g160kcal38g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma ingman 5%100g85kcal3.5g6g5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus125g425kcal28.8g66.3g4.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1767kcal176.6g175.4g41.6g22.6g
Valittu annoskoko788g883kcal88.3g87.7g20.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna394g442kcal44.2g43.9g10.4g5.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157