Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 125g129kcal4.3g22.5g1.3g3.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 69g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g250g150kcal9.2g18.2g5g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)61g220kcal3.4g46.5g2.1g3.4g
Korppujauho 26g96kcal2.8g19.6g0.3g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha499g829kcal94.9g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g3020kcal244.4g214g129.6g16.8g
Valittu annoskoko1030g1510kcal122.2g107g64.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna515g755kcal61.1g53.5g32.4g4.2g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676