Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 150g155kcal5.2g27g1.6g4.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 82g103kcal9.1g0.2g7.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g300g180kcal11.1g21.9g6g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)73g264kcal4g55.8g2.6g4g
Korppujauho 32g115kcal3.3g23.6g0.3g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g995kcal113.9g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g3624kcal293.2g257g155.6g20g
Valittu annoskoko1236g1812kcal146.6g128.5g77.8g10g
Annoskoko puolitettuna618g906kcal73.3g64.3g38.9g5g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676