Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 175g180kcal6g31.5g1.9g5.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 96g121kcal10.6g0.2g8.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g350g210kcal12.9g25.5g7g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)86g308kcal4.7g65.1g3g4.7g
Korppujauho 37g134kcal3.9g27.5g0.4g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha699g1161kcal132.8g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g4228kcal341.8g299.6g181.8g23.4g
Valittu annoskoko1442g2114kcal170.9g149.8g90.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna721g1057kcal85.5g74.9g45.5g5.9g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676