Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g400g240kcal14.8g29.2g8g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)98g353kcal5.4g74.5g3.4g5.4g
Korppujauho 42g154kcal4.4g31.5g0.4g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g4838kcal391.2g343g207.6g26.8g
Valittu annoskoko1650g2419kcal195.6g171.5g103.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna825g1210kcal97.8g85.8g51.9g6.7g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676