Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 225g232kcal7.8g40.5g2.4g6.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 124g155kcal13.6g0.3g11.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g450g270kcal16.6g32.8g9g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)110g396kcal6.1g83.7g3.9g6.1g
Korppujauho 47g173kcal5g35.3g0.5g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1492kcal170.8g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g5436kcal439.8g385.2g233.6g30.2g
Valittu annoskoko1854g2718kcal219.9g192.6g116.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna927g1359kcal110g96.3g58.4g7.6g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676