Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 25g26kcal0.9g4.5g0.3g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g50g30kcal1.8g3.6g1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)12g44kcal0.7g9.3g0.4g0.7g
Korppujauho 5.2g19kcal0.6g3.9g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana412g604kcal49g42.6g26g3.4g
Valittu annoskoko206g302kcal24.5g21.3g13g1.7g
Annoskoko puolitettuna103g151kcal12.3g10.7g6.5g0.9g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676