Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 250g258kcal8.6g44.9g2.6g7.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 137g172kcal15.1g0.4g12.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g499g300kcal18.5g36.5g10g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)122g441kcal6.7g93g4.3g6.7g
Korppujauho 52g192kcal5.5g39.3g0.5g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.8g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g6040kcal488.4g428.2g259.4g33.4g
Valittu annoskoko2060g3020kcal244.2g214.1g129.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna1030g1510kcal122.1g107.1g64.9g8.4g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676