Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 50g52kcal1.7g9g0.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g100g60kcal3.7g7.3g2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)25g88kcal1.3g18.6g0.9g1.3g
Korppujauho 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1210kcal97.6g85.8g52g6.6g
Valittu annoskoko413g605kcal48.8g42.9g26g3.3g
Annoskoko puolitettuna206g302kcal24.4g21.5g13g1.7g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676