Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 75g77kcal2.6g13.5g0.8g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g150g90kcal5.5g10.9g3g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)37g132kcal2g27.9g1.3g2g
Korppujauho 16g58kcal1.7g11.8g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g497kcal56.9g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g1812kcal146.4g128.4g78g10g
Valittu annoskoko618g906kcal73.2g64.2g39g5g
Annoskoko puolitettuna309g453kcal36.6g32.1g19.5g2.5g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676