Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 100g103kcal3.4g18g1.1g2.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 55g69kcal6g0.1g5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g200g120kcal7.4g14.6g4g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)49g176kcal2.7g37.2g1.7g2.7g
Korppujauho 21g77kcal2.2g15.7g0.2g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g663kcal75.9g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g2416kcal195.2g171.2g104g13.4g
Valittu annoskoko824g1208kcal97.6g85.6g52g6.7g
Annoskoko puolitettuna412g604kcal48.8g42.8g26g3.4g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676