Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal55g0g7.5g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g98g380kcal7.8g73.1g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)100g85kcal4.5g15g0.5g3.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g50g30kcal0.2g7.5g0g0.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 98g94kcal2.9g19.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g1998kcal141.8g233.2g55.4g11g
Valittu annoskoko1148g999kcal70.9g116.6g27.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna574g500kcal35.5g58.3g13.9g2.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678