Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis375g420kcal82.5g0g11.2g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g146g570kcal11.7g109.6g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)150g127kcal6.7g22.5g0.7g4.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g75g45kcal0.3g11.2g0.1g1g
Makaroni, keitetty, suolaa 146g141kcal4.4g28.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g2997kcal212.8g349.6g83.2g16g
Valittu annoskoko1722g1499kcal106.4g174.8g41.6g8g
Annoskoko puolitettuna861g749kcal53.2g87.4g20.8g4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678