Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis562g630kcal123.7g0g16.9g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g219g855kcal17.5g164.5g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)225g191kcal10.1g33.7g1.1g7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g113g68kcal0.4g16.9g0.1g1.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 219g212kcal6.6g43g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5166g4496kcal319g524.8g125.2g24.6g
Valittu annoskoko2583g2248kcal159.5g262.4g62.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna1292g1124kcal79.8g131.2g31.3g6.2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678