Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis625g700kcal137.4g0g18.7g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g244g950kcal19.5g182.7g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)250g212kcal11.2g37.5g1.2g7.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g125g75kcal0.5g18.7g0.1g1.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 244g235kcal7.3g47.7g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g4996kcal354.4g582.8g138.6g27g
Valittu annoskoko2870g2498kcal177.2g291.4g69.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1435g1249kcal88.6g145.7g34.7g6.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678