Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis187g210kcal41.2g0g5.6g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g73g285kcal5.8g54.8g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)75g64kcal3.4g11.2g0.4g2.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g38g23kcal0.1g5.6g0g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 73g71kcal2.2g14.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1499kcal106.2g174.6g41.6g8g
Valittu annoskoko861g749kcal53.1g87.3g20.8g4g
Annoskoko puolitettuna431g375kcal26.6g43.7g10.4g2g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.1g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678