Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 807.5g30kcal5.7g0.4g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.2g38kcal0.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g346kcal23.2g2g27.8g2.2g
Valittu annoskoko102g173kcal11.6g1g13.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna51g87kcal5.8g0.5g7g0.6g
Arvot/100g100g169kcal11.4g1g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107