Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 255g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8077g311kcal58.2g3.8g6.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu511g643kcal56.2g1.5g45.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 128g421kcal2.6g3.8g44.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g10.8g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 54g389kcal0.6g0.2g43.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g3531kcal235.6g18.6g282.4g21.6g
Valittu annoskoko1044g1766kcal117.8g9.3g141.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna522g883kcal58.9g4.7g70.6g5.4g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107