Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 808.5g35kcal6.5g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.2g0.2g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 6g43kcal0.1g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana232g392kcal26.2g2g31.4g2.4g
Valittu annoskoko116g196kcal13.1g1g15.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna58g98kcal6.6g0.5g7.9g0.6g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107