Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 284g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8085g345kcal64.7g4.3g7.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu567g715kcal62.4g1.7g51.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 142g468kcal2.8g4.3g49.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g14g1.4kcal0.2g0g0.1g12.1g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g432kcal0.7g0.2g48.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3923kcal261.6g21g313.8g24.2g
Valittu annoskoko1160g1962kcal130.8g10.5g156.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna580g981kcal65.4g5.3g78.5g6.1g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107