Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8011g43kcal8.1g0.5g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g59kcal0.4g0.5g6.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 7.4g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g490kcal32.8g2.4g39.4g3g
Valittu annoskoko145g245kcal16.4g1.2g19.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna73g123kcal8.2g0.6g9.9g0.8g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.8g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107