Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80120g487kcal91.2g6g10.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu800g1008kcal88g2.4g72g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3272g5533kcal369g29.4g442.4g34g
Valittu annoskoko1636g2767kcal184.5g14.7g221.2g17g
Annoskoko puolitettuna818g1383kcal92.3g7.4g110.6g8.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107