Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8013g52kcal9.7g0.6g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g107kcal9.4g0.3g7.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g70kcal0.4g0.6g7.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.1g0.2kcal0g0g0g1.8g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g588kcal39.2g3g47g3.6g
Valittu annoskoko174g294kcal19.6g1.5g23.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna87g147kcal9.8g0.8g11.8g0.9g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107