Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8015g61kcal11.3g0.7g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu99g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g82kcal0.5g0.7g8.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g687kcal45.6g3.4g54.8g4.2g
Valittu annoskoko203g343kcal22.8g1.7g27.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna102g172kcal11.4g0.9g13.7g1.1g
Arvot/100g100g169kcal11.2g0.8g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107