Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8015g61kcal11.4g0.7g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu100g126kcal11g0.3g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g692kcal46g3.6g55.2g4.2g
Valittu annoskoko205g346kcal23g1.8g27.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna102g173kcal11.5g0.9g13.8g1.1g
Arvot/100g100g169kcal11.2g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107