Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8017g69kcal12.9g0.9g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu113g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g94kcal0.6g0.9g9.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g785kcal52.2g4.2g62.6g4.8g
Valittu annoskoko232g392kcal26.1g2.1g31.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g196kcal13.1g1.1g15.7g1.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107