Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8019g78kcal14.5g1g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu128g161kcal14g0.4g11.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 32g105kcal0.6g1g11.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.2g0.3kcal0g0g0g2.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g97kcal0.2g0.1g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g883kcal58.6g5g70.6g5.4g
Valittu annoskoko261g441kcal29.3g2.5g35.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna131g221kcal14.7g1.3g17.7g1.4g
Arvot/100g100g169kcal11.2g1g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107