Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 802.1g8.6kcal1.6g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g98kcal6.6g0.4g7.8g0.6g
Valittu annoskoko29g49kcal3.3g0.2g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g25kcal1.7g0.1g2g0.2g
Arvot/100g100g169kcal11.4g0.7g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107