Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8021g86kcal16.2g1.1g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu142g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 36g117kcal0.7g1.1g12.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.5g0.4kcal0.1g0g0g3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g981kcal65.6g5.4g78.4g6g
Valittu annoskoko290g491kcal32.8g2.7g39.2g3g
Annoskoko puolitettuna145g245kcal16.4g1.4g19.6g1.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107