Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8026g104kcal19.4g1.3g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu170g214kcal18.7g0.5g15.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 43g140kcal0.9g1.3g14.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.3g0.4kcal0.1g0g0g3.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 18g130kcal0.2g0.1g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1177kcal78.6g6.4g94g7.2g
Valittu annoskoko348g588kcal39.3g3.2g47g3.6g
Annoskoko puolitettuna174g294kcal19.7g1.6g23.5g1.8g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107