Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8030g121kcal22.6g1.5g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu199g250kcal21.8g0.6g17.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g164kcal1g1.5g17.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana812g1373kcal91.4g7.4g109.8g8.4g
Valittu annoskoko406g687kcal45.7g3.7g54.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna203g343kcal22.9g1.9g27.5g2.1g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107