Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8034g138kcal25.9g1.7g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu227g286kcal25g0.7g20.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 57g187kcal1.1g1.7g19.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5.7g0.6kcal0.1g0g0g4.8g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana928g1570kcal104.8g8.4g125.6g9.6g
Valittu annoskoko464g785kcal52.4g4.2g62.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna232g392kcal26.2g2.1g31.4g2.4g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107