Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8038g156kcal29.1g1.9g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu255g322kcal28.1g0.8g23g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 64g211kcal1.3g1.9g22.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.4g0.6kcal0.1g0g0g5.4g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g1766kcal117.8g9.4g141g10.8g
Valittu annoskoko522g883kcal58.9g4.7g70.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna261g441kcal29.5g2.4g35.3g2.7g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107