Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 804.3g17kcal3.2g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.1g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g196kcal12.8g1g15.8g1.2g
Valittu annoskoko58g98kcal6.4g0.5g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g49kcal3.2g0.3g4g0.3g
Arvot/100g100g169kcal11g0.9g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107