Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8043g173kcal32.3g2.1g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu284g357kcal31.2g0.9g25.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 71g234kcal1.4g2.1g24.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7.1g0.7kcal0.1g0g0g6g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 30g216kcal0.4g0.1g24.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1962kcal130.8g10.4g156.6g12g
Valittu annoskoko580g981kcal65.4g5.2g78.3g6g
Annoskoko puolitettuna290g491kcal32.7g2.6g39.2g3g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107