Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 199g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8060g242kcal45.3g3g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu397g500kcal43.7g1.2g35.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 99g328kcal2g3g34.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10g1kcal0.1g0g0.1g8.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g2746kcal183.2g14.8g219.6g16.8g
Valittu annoskoko812g1373kcal91.6g7.4g109.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna406g687kcal45.8g3.7g54.9g4.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107