Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8060g244kcal45.6g3g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu400g504kcal44g1.2g36g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10g1kcal0.1g0g0.1g8.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1636g2767kcal184.4g14.8g221.2g17g
Valittu annoskoko818g1383kcal92.2g7.4g110.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna409g692kcal46.1g3.7g55.3g4.3g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107