Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 806.4g26kcal4.8g0.3g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.5g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g294kcal19.6g1.4g23.4g1.8g
Valittu annoskoko87g147kcal9.8g0.7g11.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g74kcal4.9g0.4g5.9g0.5g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.8g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107