Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 227g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8068g276kcal51.7g3.4g6.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu454g572kcal49.9g1.4g40.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g375kcal2.3g3.4g39.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.6g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 48g346kcal0.6g0.2g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3139kcal209.4g16.8g250.8g19.2g
Valittu annoskoko928g1569kcal104.7g8.4g125.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna464g785kcal52.4g4.2g62.7g4.8g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107