Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g75g270kcal6.4g57.7g1.5g3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g300g510kcal60g0g30g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)300g54kcal5.4g5.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g1815kcal148g143.8g71.4g11g
Valittu annoskoko1464g908kcal74g71.9g35.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna732g454kcal37g36g17.9g2.8g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732