Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 788g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)19g54kcal1.8g3.5g3.7g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g88g315kcal7.4g67.4g1.7g3.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350g595kcal70g0g35g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)350g63kcal6.3g6.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g2118kcal172.4g168g83.2g12.8g
Valittu annoskoko1708g1059kcal86.2g84g41.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna854g529kcal43.1g42g20.8g3.2g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732