Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1013g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)25g69kcal2.3g4.5g4.7g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g113g405kcal9.6g86.6g2.2g4.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g450g765kcal90g0g45g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)450g81kcal8.1g8.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g2723kcal221.8g215.8g107g16.6g
Valittu annoskoko2196g1361kcal110.9g107.9g53.5g8.3g
Annoskoko puolitettuna1098g681kcal55.5g54g26.8g4.2g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732