Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g13g45kcal1.1g9.6g0.2g0.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal10g0g5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)50g9kcal0.9g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g303kcal24.8g24g11.6g1.8g
Valittu annoskoko244g151kcal12.4g12g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g76kcal6.2g6g2.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732